HEMEN ARA  SORU SOR
Blog

VAİLLANT KOMBİ servisi ARIZA KODLARI 0352 331 89 19

30 October 2017

Vaillant Arıza Kodları İşaretleri

Atmotec-Turbotec

F0/F71 Arıza Kodu : Atmotec Kombinin Kaloriferlere Yolladığı Suyu Ölçme Görevinde Olan Sensöründe Arıza Olduğunu Belirten Hata Kodudur. Bu Durumda Sensörde Sorun Var, Bağlantılarında Problem Var Ya Da Kablosu Kopuk Duruma Diyebiliriz. Vaillant Servisi Aramalısınız. 

F1 Arıza Kodu : Atmotec Kombinin Kalorifer Tesisatına Giden Dönüş Suyunu Ölçme Görevinde Olan Sensöründe Sorun, Bağlantılarında Hata Ya Da Kablosunda Problem Olduğunu Belirten Arıza Kodudur. Bu Durumda Atmotec Servisi’ni Aramalısınız.

F5 Arıza Kodu : Özellikle De Bacalı Kombi Çeşitlerinde Kötü Gaz Sisteminin İçinde Bulunan Gazın Doğru Şekilde Dış Atmosfere Atılmasının Kontrolünü Yapan Ptc De Sorun Olduğunu Ya Da Bağlantısında Aksamalar Olduğunu Belirten Uyarı Kodudur. Atmotec Kombi Servisi İle İletişime Geçiniz.

F6 Arıza Kodu : Yalnızca Baca Tip Kombilerde Hava Sisteminin İçinde Bulunan Temiz Havanın İçeriye Doğru Ulaşıp Ulaşmadığını Kontrol Etme Görevinde Olan Ptc Sinde Arıza Olduğunu Ya Da Bağlantılarında Sorun Meydana Geldiğini Belirten Hata Kodudur. Sorunun Çözümü İçin 0352 331 8919 Numaralı  Servis İle Görüşmelisiniz.

F10 Arıza Kodu : Atmotec Kombinin Petek Tesisatına Aktardığı Suyu Ölçme Görevinde Olan Sensöründe Sorun Olduğunu Veya Kablolarının Kısa Devre Yaptığını Bildiren Hata Kodudur. Kesin Teşhis Ve Çözüm İçin Vaillant Servisi’nden Yardım Almalısınız.

www.iklimservis.com

Kayseri Kombi Bakım 0352 331 8919

İklim Servis hizmet kalite değerlendirmesi

4.9 (8,134 oy)
Geribildirim sağlamak için firmamızdan en az 1 servis hizmeti almanız gerekir!
Gölge
 
Firmamız bütün markalarda "Özel Servis" olarak hizmet vermektedir. Yetkili servis değildir.
Copyright © 2016 Tüm hakları saklıdır. Designed_by İsmail ATİK