HEMEN ARA  SORU SOR
Kayseri Arçelik Servisi

Kayseri Arçelik Servisi

Özenerek aldığınız ve neredeyse her ihtiyacınızı karşılayan ürünlerinizi kim olduğunu ve nereden geldiğini bilmediğiniz kişilere emanet etmeyin. Kayseri Arçelik Servisi yetkin bir servis olup tüm bilgi ve teknik donanımı tam olan bir beyaz eşya ve kombi servisidir. Kayseri Arçelik Servisi hizmeti için hemen bizi arayın.

ÇAĞRI MERKEZİ
0546 946 45 48 - 0352 222 39 39

Özenerek aldığınız ve neredeyse her ihtiyacınızı karşılayan beyaz eşyalarınızı kim olduğunu ve nereden geldiğini bilmediğiniz kişilere emanet etmeyin. Kayseri arçelik servisi yetkin bir servis olup tüm bilgi ve teknik donanımı tam olan bir beyaz eşya ve kombi servisidir.

Hizmet yelpazemiz oldukça geniş olup bu tür ürünlerinizle ilgili hemen her ihtiyacınıza cevap verebilecek teknik kadromuz bulunmaktadır.

Cihazlarınızın satış sonrası tüm teknik servis desteği gerektiren durumlarında Kayseri arçelik servisi'ne sadece telefon etmeniz veya sistemimizden talep formu doldurmanız yeterlidir. Ekiplerimiz talep ettiğiniz tarih ve saatte belirttiğiniz adrese ulaşarak gereken hizmeti noksansız bir şekilde verecektir.

Kayseri arçelik servisi cihazlarınızın montaj, kurulum, bakım, tamir, temizlik gibi tüm ihtiyaçlarını en çabuk ve temiz şekilde yaparak sizlere teslim edecektir.

Ekiplerimiz tüm bu hizmetlerin sizlerin yanında ve ürünlerin bulunduğu adreste yapmaktadır. Onarımlar için cihazlarınız yerinden alınmaz ve tüm işlemler sizin gözünüz önünde yapılır. Çok zaruri olan ve atölyelerimizde halledilmesi gereken arıza durumlarında sizlerin yazılı onayı alınarak cihazlarınız ev veya işyerinizden çıkartılır. Arızalar en kısa sürede giderilip yeniden sizlere teslim edilir.

Arıza onarımları esnasında değişim yapılan parçalar orjinal olup garantilidir. Cihazınızın garantisi dolmuş olsa bile sizlere verdiğimiz hizmetin ve takılan parçaların garantisi devam eder.

Kayseri arçelik servisisadece çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı gibi beyaz eşyalar için değil kombileriniz için de teknik servis hizmeti sunmaktadır.

Kombileriniz için vermekte olduğumuz hizmetlerimiz arasında montaj, bakım, onarım, yer değiştirme ve temizlik çalışmalarımız bulunmaktadır.

Cihazlarınızın yıllık bakım ve kontrolleri esnasında detaylı bir şekilde çalışarak tüm temizlik işlemlerini titiz bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.

Kayseri Arçelik servisi nasıl çalışır?


Kayseri arçelik servisi 
alanında yetkin bir teknik servistir ve uzman bir kadro yapısına sahiptir. Yaptığımız her çalışma firmamızın garantisi altında olup müşteri memnuniyetini sağlamak her zaman önceliğimizdir. Hizmetlerimiz en kaliteli, hızlı ve güvenilir bir şekilde yürütülmektedir.
DİĞER YAZILARIMIZ
Beko Buzdolabı Servisi
Vestel Buzdolabı Servisi
Profilo Buzdolabı Servisi
Bosch Buzdolabı Servisi
Altus Buzdolabı Servisi
Talas Beko Servisi
İldem Beko Servisi
Kayseri Doğalgaz Dönüşüm
İldem Arçelik Servisi
Talas Arçelik Servisi
Talas Bosch Servisi
Talas Siemens Servisi

İklim Servis hizmet kalite değerlendirmesi

4.9 (8,134 oy)
Geribildirim sağlamak için firmamızdan en az 1 servis hizmeti almanız gerekir!
Gölge
 
Firmamız bütün markalarda "Özel Servis" olarak hizmet vermektedir. Yetkili servis değildir.
Copyright © 2016 Tüm hakları saklıdır. Designed_by İsmail ATİK